fredag, august 01, 2008

En quiz for de blonde!

Inger og Eli. To blonde jenter på leir. Den ene blondere enn den andre. Her følger en liten quiz der du kan gjette på hvem som gjorde hva.

  1. Hvem trodde kl var 18.00 når den egentlig var 13.00?
  2. Hvem klarte å vekke leirens vegetarianer kl 01.30 da hun med selvsikre skritt gikk inn i hytta å skrudde på lyset i en stue som tydeligvis ikke var vår stue og der den stakkars vegetarianeren lå og sov på sofaen? Hvem hadde allerede gått mer eller mindre inn i denne hytta minst 3 ganger tidligere i løpet av leiren fordi det tross alt ikke er så lett å se forskjell på like hytter?
  3. Hvem klarte å knuse deodoranten sin på badet slik at et visst par med babyføtter fikk enda mer trening i å bli voksne?
  4. Hvem klarte å rote bort en lypsil med solfaktor som en av lederne på leiren gjorde sitt beste for å skaffe til Ingers såre lepper samme dagen som lypsilen ble kjøpt?
  5. Hvem klarte å glemme å ta med nye klær og håndkle etter joggeturen inn på badet når hun dusjet slik at hun måtte snike seg ut i litt for lite klær enn det som var sømmelig når Nikolas og og Anna satt i stuen utenfor badet?
  6. Hvem klarte å spise en hel sjokolade før en to timer lang biltur etter å hele dagen klaget over at hun var kvalmen?
  7. Hvem klarte å helle vann over hele duken på ca annenhvert måltid?
  8. Hvem klarte å be om sugerør på kjøkkenet så mange ganger (til tross for at sugerørerene egentlig stod ute på benken tilgjengelige for alle) at kokken til slutt gav oss en egen pakke med sugerør?
  9. Hvem klarer å ta på nattasshortsen på feil vei ca annenhver natt?
  10. Hvem klarte å gå halveis ned til leiren med knappen og smekken åpen på buksa?

1 kommentar:

allan.mathias sa...

hello Eli!!!

nice photos!